Operator Oven in Almelo

Premium vacature
Pentas Moulding40, 38 uur3 ploegenOverijssel2700 - 3100 P.M.

Werk jij graag met je handen en ga je voor perfectie? Als Medewerker Matrijzenbouw krijg je de kans om je technische vaardigheden in te zetten in een team dat waarde hecht aan innovatie en kwaliteit. Bij ons draait alles om jouw vakmanschap. Samen maken we de meest innovatieve kunststof producten en zijn we op zoek naar een gedreven collega die ons hierbij komt versterken.

Geplaatst op 2 september 2024

Functie omschrijving

Als Medewerker Matrijzenbouw ben jij verantwoordelijk voor het maken, repareren en onderhouden van rotatiegietmatrijzen. Daarnaast werk je ook aan het vervaardigen van frees- en steunmallen. Je werkt nauw samen met een hecht team, maar je hebt ook de ruimte om zelfstandig te opereren. Dankzij jouw nauwkeurigheid en oog voor detail weet je precies wat er nodig is om de matrijzen optimaal voor te bereiden op productie. En als er ondanks alle zorgvuldigheid toch een storing optreedt, los jij deze vakkundig op.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris met bijpassende arbeidsvoorwaarden.
  • Een bruto maandsalaris tussen €2.300,- en €2.600,- plus een toeslag van 19,5% bovenop elk gewerkt uur.
  • Reiskostenvergoeding.
  • De kans om een technisch vak onder de knie te krijgen en je hierin door te ontwikkelen.
  • Deze vacature is voor een langere tijd, bevalt het van beide kanten goed dan is de kans groot dat deze opdrachtgever jou een vast contract aanbiedt.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken iemand met een passie voor techniek en oog voor detail. Jij bent een doorzetter die niet snel opgeeft en altijd gaat voor het beste resultaat.

Vragen over deze vacature?

Ronald Kranenberg

Recruitment Business Partner

Over het bedrijf

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de kunststofindustrie, waar techniek en innovatie hand in hand gaan. Ons team is gedreven en bestaat uit vakmensen die passie hebben voor hun werk. Bij ons krijg je de kans om mee te werken aan de productie van technisch hoogstaande producten. We waarderen jouw inzet en bieden je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf.

Over Procestechniek

Procestechniek.nl zet zich al meer dan 15 jaar in voor de continuïteit in de procestechniek. Dit doen wij door bedrijven en technici met elkaar in contact te brengen, én anderen te enthousiasmeren en op te leiden voor het werken in de procestechniek.

Solliciteer direct

  • Solliciteer
  • Via LinkedIn
  • Via WhatsApp

Op de vacature Operator Oven in Almelo

Verwijder bestand

Solliciteer met LinkedIn op Operator Oven in Almelo

Solliciteer via WhatsApp op Operator Oven in Almelo

Vragen over deze vacature?

Ronald Kranenberg

Recruitment Business Partner