Bakkerij Holland
Het van oorsprong Vriezenveense bedrijf Bakkerij Holland is sinds 1937 actief. In dat jaar startte Hendrikus Holland samen met zijn vrouw een kleine ambachtelijke bakkerij aan het Oosteinde, de dorpstraat van Vriezenveen. In die tijd was hij één van de vele bakkers die ons dorp kende. Getypeerd door de traditionele bakfiets en een winkeltje aan de straat, zoals ook veel andere bakkers dat hadden, was het begin van Bakkerij Holland een feit.
Meer over Bakkerij Holland
Bakkerij Holland in het kort
Het bakken van een topproduct begint met de inkoop van grondstoffen bij kwalitatief goede en innovatieve leveranciers.
Bakkerij Holland werkt met de beste partijen die we kunnen vinden. Op hun zeer geavanceerde productielocaties zijn ze in staat om grote hoeveelheden te produceren. Het productieproces bij Bakkerij Holland is precies afgestemd aan de condities voor het produceren van het beste brood. De juiste en beste grondstoffen en het productieproces gaan bij hun hand in hand. Hiermee zorgen ze er voor dat de consument thuis een prima kwaliteit brood op tafel zet.
Bakkerij Holland is een familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. We schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en klanten.
We beschikken over een eigen technische dienst en hebben daarmee alle specifieke kennis in huis. Zo ontwikkelen we een groot deel van de machines zelf en spelen we gemakkelijk in op specifieke productiewensen van de klanten.
Het van oorsprong Vriezenveense bedrijf Bakkerij Holland is sinds 1937 actief. In dat jaar startte Hendrikus Holland samen met zijn vrouw een kleine ambachtelijke bakkerij aan het Oosteinde, de dorpstraat van Vriezenveen. In die tijd was hij één van de vele bakkers die ons dorp kende. Getypeerd door de traditionele bakfiets en een winkeltje aan de straat, zoals ook veel andere bakkers dat hadden, was het begin van Bakkerij Holland een feit.
Al snel kwam de ondernemersgeest van Hendrikus boven en zag hij in dat als hij zou willen overleven tussen al die andere bakkers, hij zich zou moeten onderscheiden. Zo kwam hij op het idee om lijnmatig te gaan bakken, wat voor die tijd echt een revolutie was.
Hoofdzakelijk bestaan de activiteiten uit het bakken van brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood voor het supermarktkanaal en voor de eigen bakkerswinkels. De levering, die zelf wordt uitgevoerd met 80 vrachtwagens, bestaat uit dagvers, diepvries of houdbare producten.
Werken bij Bakkerij Holland
Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Gezamenlijk met al onze collega’s zijn wij continue op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien.
Geen vacatures gevonden
Niet direct jouw ideale vacature gevonden?
Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.
Kom hier werken!
Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.
Direct contact?
Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!